Kuolettava törmäys Phuketissa: kaksi nuorta ulkomaalaista kuoli, yksi loukkaantui autonkuljettajan törmättyä moottoripyörään

Phuket -

Chalongin poliisit saivat 1 kello 00 onnettomuusraportin Friendship Beach Resortin edustalla Mueangissa, Phuketissa.

Onnettomuuspaikalta löytyi Rawain pelastusraportin mukaan yksi sedan ja yksi moottoripyörä pahasti vaurioitunut.


Irina Pustovalova, 41-vuotias venäläinen autonkuljettaja, loukkaantui lievästi ja hänet hoidettiin onnettomuuspaikalla ennen kuin hänet siirrettiin Vachira Phuket -sairaalaan.

Lähistöltä löydettiin traagisesti kuolleina Nickolas Joseph Ayuob, 21-vuotias amerikkalainen moottoripyöräilijä, ja neiti Schintgen Cey-Lan, 19-vuotias luxemburgilainen matkustaja.

Phuketin poliisin raportin mukaan paikallinen CCTV taltioi onnettomuuden hetken (katso alla) ja sai selville, että Irinan sedan näytti törmänneen uhrien moottoripyörään suurella nopeudella, mikä johti kahteen kuolemaan.

Aluksi Chalongin poliisit keräsivät todisteita ja suorittivat alkoholitestin Irinalle, odottivat parhaillaan tuloksia ja todennäköisesti nostavat syytteen huolimattomasta ajamisesta, mikä johti muiden kuolemaan. He kuitenkin varoittivat, että heidän on vielä tarkistettava tapaus ennen kuin syytteet nostetaan.

Irina ei antanut välittömästi lausuntoa lehdistölle tai poliisille ja jäi sairaalaan vammojensa vuoksi lehdistöajasta lähtien.

Seuraavassa on poliisin toimittamaa CCTV-kuvaa onnettomuudesta. Vaikka materiaali ei olekaan graafista, se saattaa häiritä herkkiä katsojia. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.