Risteilyalus vierailee Phuketissa 4,600 XNUMX ulkomaisen matkailijan kanssa

Phuket -

Risteilyalus, jossa oli 4,616 XNUMX turistia, saapui Patongin laiturille viime viikonloppuna.

Lauantaina (4th) Spectrum of the Seas Royal Caribbean Cruiseliner saapui Phuketiin kello 8 yhden päivän vierailulle Patongissa ennen lähtöä Phuketista klo 00 samana päivänä.

Risteilyaluksella oli 4,616 XNUMX turistia. Suurin osa heistä oli singaporelaisia, filippiiniläisiä, korealaisia, indonesialaisia, malesialaisia, intialaisia ​​ja kiinalaisia.

Patongin viranomaiset ovat toivottaneet risteilyalusten paluuta Phuketiin ja sanoneet, että se on positiivinen siunaus matkailualalle, joka on edelleen toipumassa Covid-19:stä, kun rajat ja risteilyalukset suljettiin käytännössä Thaimaassa yli kahdeksi vuodeksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.