Thaimaan pääministeri sanoo, että Phuket todellakin saa lailliset baarit myöhemmin

Kansallinen -

Thaimaan hallitus sallii aluksi baarien ja yökerhojen neljässä maakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket, Chiang Mai ja Bangkok, toimia klo 4 asti, kuten pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti perjantaina 3. marraskuuta.

Paljastus tuli sen jälkeen, kun pääministeri Srettha tapasi eilen sisäministeri Anutin Charnvirakulin sekä neljän edellä mainitun provinssin kuvernöörit keskustellakseen yöaikojen pidentämisestä kello 4:ään.

Sretthan mukaan kokouksessa päästiin yksimieliseen päätökseen aukioloaikojen pidentämisestä neljässä pilottimaakunnassa, eli Bangkokissa, Chonburissa, Phuketissa ja Chiang Maissa, jotka Srettha sanoi olevan tärkeitä matkailukohteita.

Tämä laajennus sallii yöliikenteen liikennöinnin 4 alkaen klo 00 asti talouden elvytystoimena. Pääministeri kuitenkin korosti, että se otetaan aluksi käyttöön "väliaikaisena toimenpiteenä" sen etujen ja haittojen arvioimiseksi. Myöhemmin tehdään perusteellinen tutkimus tulevaisuutta varten, hän lisäsi.

Vastauksena tiedusteluihin, kattaako laajennus koko maakunnan vai tietyt alueet, Srettha selvensi, että se kohdistuu erityisesti tietyille alueille, kuten laillisille viihdealueille. Hän mainitsi, että sisäministeriö ilmoittaa pian 15. joulukuuta mennessä nimetyt vyöhykkeet, jotka hyötyvät tästä laajennuksesta.

Srettha jatkoi, että laajennuksen tarkoituksena ei ollut nimenomaan alkoholinkulutuksen edistämiseen, vaan sen tarkoituksena oli rohkaista ulkomaisia ​​turisteja, jotka eivät yleensä syö ulkona ennen klo 9 tai 10, viettämään enemmän ulkona syömiseen.

Srettha sanoi uudelleen huolensa onnettomuuksien, huumeiden väärinkäytön tai sosiaalisten asioiden lisääntymisestä ja vakuutti, että Thaimaan kuninkaallinen poliisi on valmis vastaamaan näihin haasteisiin. Toimenpiteitä, kuten CCTV-asennuksien lisäämistä ja tapahtumapaikkojen tarkastuksia, toteutetaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/