Phuket Smart Pier avataan Chalongissa

Chalong -

Phuketin maakunnan hallintojärjestö (PPAO) käynnistää Phuket Smart Pierin Chalongissa

PPAO:n johtaja Rewat Areerob kertoi Phuket Expressille, että merimatkailu on kuuluisa turistien keskuudessa ja monet matkustajat käyttävät tällä hetkellä merikuljetuksia. Phuket Smart Pier yhdistetään moniin muihin laituriin Phuketissa ja lähiprovinsseissa Andamaanienmerellä.

Phuket Smart Pier lanseerataan korkeatasoisella teknologialla käyttämällä tekoälyjärjestelmiä parantaakseen infrastruktuuria ja turvallisuutta sekä Phuketissa matkustaville thaimaalaisille että ulkomaisille matkailijoille.

Phuket Yacht Control Center: PYCC sijoitetaan myös Smart Pieriin palvelemaan muiden maiden jahteja One Stop Service -järjestelmillä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.