Phuket Immigration tutkii väitettyä venäläistä työskentelyä Tour Boothissa  

Phuket -

Phuket Immigration tarkisti Katassa sijaitsevan kiertoajelukopin sen jälkeen, kun huolestuneet kansalaiset olivat ilmoittaneet heille, että Venäläisen väitettiin olleen töissä laittomasti matkapakettien myyntiä.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että torstaina (2nd), he tarkastivat kiertoajelukopin, joka sijaitsee Kata Roadilla hotellin lähellä.

He havaitsivat, että kiertueosastoa ylläpitää Ivan Durian Tour -yhtiö, jolla on laillinen matkalupa.

Thaimaalainen työntekijä, neiti Kanittha Maneesard, oli paikalla osastolla. Sen jälkeen paikalle ilmestyi tuntematon venäläinen mies. Hän on sama henkilö, josta huolestunut kansalainen ilmoitti maahanmuuttoviranomaisille.

Hänen nimensä on MR. IVAN PIGO, Venäjän kansalainen. Hänellä on laillinen tilapäinen oleskelulupa kuningaskunnassa sekä yritysviisumi, joka päättyy 21. marraskuutast, 2023. Hänellä on myös laillinen työlupa työn tekemiseen, poliisi sanoi, hallinto- ja johtotehtävissä.

Maahanmuuttoviranomaiset kiittivät Ivania lain noudattamisesta ja muistuttivat häntä, että hänen on noudatettava työluvan ehtoja, jotka kieltävät henkilökohtaisen retkien johtamisen, ja toivottivat hyvää päivää.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.

Phuket Immigration tarkasti Mueang Phuketissa sijaitsevan ajoneuvovuokraamon saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että yritys oli väitetysti kokonaan venäläisten omistuksessa ja työllistää venäläistä henkilökuntaa laittomasti ilman Thaimaan kansalaisia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.