Kuljettaja syyttää Patong Hillin onnettomuudesta jarruvikaa

Patong -

Kuljettaja selvisi vammoista, kun hänen kuorma-autonsa kaatui lähellä Patong Hillillä ja syytti jarrujen epäonnistumisesta.

Patongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaina (3rd) No. 4029 Roadilla (Kathu – Patong Road) Patong Hillillä. He saapuivat paikalle ja löysivät kuorma-auton kaiteelta ja melkein kaatui.

Kuorma-auton kuljettaja, Somjit Tanaart, 59, Ubon Ratchathanista, joka ei loukkaantunut, kertoi The Phuket Expressille, että hän kuljetti tavaroita hotelleille. Tämä oli hänen ensimmäinen kerta, kun hän ajoi Phuketiin GPS-navigaattorin kanssa. Kuorma-autossa oli jarruvika, ennen kuin kuorma-auto liukui taaksepäin mäessä ja juuttui kaiteeseen tiikeripyhäkön lähellä olevassa kaarteessa.

Kuorma-auto nostettiin myöhemmin nosturiautolla ennen kuin se poistettiin tieltä. Poliisi jatkaa tutkintaa, koska valtion omaisuus on vahingoittunut.

Samanlainen tarina:

Kuljettaja ja hänen nuori poikansa ovat välttyneet vakavilta vammoilta, kun auto kaatui Patong Hillillä Kathussa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.