Kaksi moottoripyöräilijää selviytyy hämmästyttävän hyvin sen jälkeen, kun sedan menetti hallinnan Rawaissa – VIDEO

Rawai -

Kaksi moottoripyöräilijää on selvinnyt vammoista sen jälkeen, kun sedan menetti hallinnan heidän edessään ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen Rawaissa Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitokset saivat ilmoituksen onnettomuudesta aikaisin tällä viikolla Wiset Roadilla. Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle etsimään vaurioituneen sedanin, joka oli törmännyt tienvarresta sähköpylvääseen. Tuntematon kuljettaja, joka oli saanut useita vammoja, kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

CCTV-materiaalista näkyy, että sedan ajoi kahden moottoripyörän takana ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi niiden edessä olevaan sähköpylvääseen. Kumpikaan ratsastaja ei saanut osumaa hämmästyttävän läheisestä kutsusta huolimatta.

Chalongin poliisi jatkaa tutkintaa, koska valtion omaisuus oli vaurioitunut onnettomuudesta ja aikoi puhua sedanin kuljettajan kanssa, kun tämä toipuu vammoistaan.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.