Thaimaan viranomaiset ilmoittivat yli 22 miljoonasta turistista vuonna 2023, odotettavissa suurta sesonkiaikaa

kansallinen

Taloustieteen matkailu- ja urheiluosasto sekä matkailu- ja urheiluministeriö julkistivat 31 tilastot ulkomaalaisista turisteista, jotka vierailivat Thaimaassa 2023.-1. Matkailijoita kirjattiin yli 29 2023 22,064,968.

Thaimaassa vierailevien 5 suosituinta maata olivat Malesia 3,619,930 2,765,906 1,313,117 ihmisen kanssa, Kiina 1,296,032 1,089,988 XNUMX ihmisen kanssa, Etelä-Korea XNUMX XNUMX XNUMX ihmisen kanssa, Intia XNUMX XNUMX XNUMX ihmisen kanssa ja Venäjä XNUMX XNUMX XNUMX ihmisen kanssa.

Jos luokitellaan vain päivämäärän mukaan 23. - 29. lokakuuta 2023, yli 505,672 XNUMX ulkomaalaista turistia oli vieraillut Thaimaassa viikon sisällä. Määrä oli odotettua suurempi sesonkiaikana lisääntyneiden lentojen ja Thaimaan alkaneen talven vuoksi.

30.-5 Economics Tourism and Sports -divisioona oli ennakoinut matkailijoiden määrän kasvavan saapuvista eurooppalaisista matkailijoista ja lentojen määrän lisääntyvän talvimatkailukaudella Thaimaassa.

Lisäksi viisumivapaudet joissakin maissa, kuten Venäjällä, Intiassa, Kiinassa, Kazakstanissa ja Taiwanissa, saattaisivat lisätä turisteja.

Lue Venäjän viisumivapaudesta täältä.

Lue Intian ja Taiwanin viisumivapaudesta täältä.

Lue Kiinan ja Kazakstanin viisumivapaudesta täältä.

Lähi-idässä meneillään oleva sota vaikuttaisi kuitenkin kielteisesti matkailuun polttoaineen korkean hinnan ja maailmanlaajuisen inflaation nousun vuoksi., lisäsi Thaimaan matkailuviranomainen.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/