Nainen Phuketissa voitti ensimmäisen palkinnon Thaimaan lotossa, yhteensä 24 miljoonaa bahtia

Phuket -

Nainen Phuketissa voitti ensimmäisen palkinnon Thaimaan lotossa digitaalisilla lipuilla ja sai 24 miljoonan bahtin palkinnon.

Rouva Duang, 48, sukunimi salattu, nainen Phuketissa, sai neljä ensimmäisen palkinnon digitaalista lippua Thaimaan kansallisessa lotossa, jonka tulokset julkistettiin 1. marraskuuta 2023, ja hän sai yhteensä 24 miljoonan bahtin palkinnon.

Thaimaan kansallisia arpajaisia ​​myydään sekä arpajaisliikkeissä että digitaalisina lippuina valtion arpajaistoimistossa (GLO) verkossa Pao Tang -sovelluksen kautta. Tulokset julkistetaan kahdesti kuukaudessa (joka kuukauden 1. ja 16. päivä). Yksi arpajaisten ykköspalkinto on yleensä arvoltaan noin 6 miljoonaa bahtia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.