PÄIVITYS: Nakhon Si Thammaratissa vankia pakenemaan auttanut miesepäilty pidätettiin

Ratchaburi -

Epäilty miespuolinen mies, joka auttoi Nakhon Si Thammaratissa näkyvää vankia pakenemaan sairaalasta ja välttämään poliisia, pidätettiin, kun vanki itse oli vielä paennut.

Aiemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa. Rangaistuslaitos tarjoaa 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat paenneen vangin pidättämiseen. Nakhon Si Thammaratin provinssin vankilan komentaja ja kolme vankilassa olevaa poliisia on siirretty vankilaosastolle, kun taas tutkitaan, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Nyt päivitykseen:

Hunumanin erikoisyksikkö kertoi TPN-medialle, että aiemmin tällä viikolla he pidättivät onnistuneesti Suthiwat 'Norn' Khunnarongin, 28, Ratchaburissa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Nakhon Si Thammaratin maakunnan tuomioistuin oli antanut pidätysmääräyksen 27. lokakuutath, 2023.

Nornia syytetään huomattavan vangin pakoon auttamisesta. Myös Suthiwat on kuulemma myöntänyt syytteen ja todennut, että hän oli paenneen vangin kuljettaja. Norn vietiin takaisin Nakhon Si Thammratin kaupungin poliisiasemalle oikeustoimia ja tutkintaa varten.

Vanki, joka on merkittävä vaikutusvaltainen paikallinen hahmo Etelä-Thaimaassa, on edelleen vapaana ja saa miljoonan bahtin palkkion vangitsemisestaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.