Thaimaa luopuu turistiviisumeista Venäjälle, Intiaan ja Taiwaniin

LEHDISTÖTIEDOTE:

1-2023 venäläisille matkailijoille ja 30-2024 intialaisille ja taiwanilaisille turisteille.

Bangkok, 1. marraskuuta 2023 – Thaimaa jatkaa tilapäistä viisumivapautta Venäjältä, Intiasta ja Taiwanista tuleville turisteille osana hallituksen pikavoittopolitiikkaa matkailun edistämiseksi sesonkiaikana.

Tästä päivästä 30. huhtikuuta 2024 asti Venäjän passin tai matkustusasiakirjan haltijat ovat oikeutettuja turistiviisumivapauteen 90 päivän oleskelulle Thaimaassa alkuperäisen 30 päivän sijaan.

Intian ja Taiwanin kansalaisille myönnetään väliaikainen viisumivapaus 30 päivän oleskelua varten Thaimaassa matkailutarkoituksessa 10-2023.

Uusimmat elvytysviisumijärjestelmät Venäjältä, Intiasta ja Taiwanista tuleville turisteille seurasivat Kiinasta ja Kazakstanista tuleville turisteille käyttöön otettua väliaikaista turistiviisumivapautta 25-2023.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.