Thaimaa mukauttaa kriteerejä, joiden perusteella sitä voidaan pitää metamfetamiinin huumekauppiaana

Kansallinen-

1. marraskuuta 2023 Pol. Kenraaliluutnantti Panurat Lakboon, avustuskomissaari – Thaimaan kuninkaallisen poliisin kenraali, paljasti julkisesti kansanterveysministeriön uusimpien ministeriön määräysten mukaisesti, että enintään 10 yksikön metamfetamiinin hallussapitoa pidettäisiin huumeiden käyttäjien, ei huumekauppiaiden, kriteerinä. .

Rikoslain 2021 mukaan huumeidenkäyttäjät ovat uhreja, jotka tarvitsevat kuntoutusta sen sijaan, että heitä syytettäisiin oikeudenkäynnissä tai kärsii pitkiä tuomioita.

Kuitenkin Pol. Kenraaliluutnantti Panurat ilmaisi huolensa uusista kriteereistä, joiden mukaan 10 yksikön tai vähemmän laittomien aineiden hallussapito johtaisi paikallisten huumekauppiaiden lisääntymiseen, koska he voisivat kantaa mukanaan 10 metamfetamiinipilleriä ilman, että heitä syytetään huumausaineiden levittämisestä.

Näin ollen uusien kriteerien järjestyksen jälkeen vaarana on, että paikallisten huumekauppiaiden määrä lisääntyisi.
Pol. Kenraaliluutnantti Panurat oli henkilökohtaisesti sitä mieltä, että hallussa olevien laittomien aineiden määrä tulisi vähentää viiteen yksikköön. Monia tekijöitä on tarkasteltava lääketieteellisistä näkökohdista ja lainvalvontanäkökohdista, ja ne integroituvat kaikkiin hallituspuolueisiin myös tulevaisuudessa.

Pol. Kenraaliluutnantti Panurat lisäsi lisäksi, että Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin kiireellisen käskyn mukaisesti oli sovittu erityisestä operaatiosta huumeidenkäyttäjien saattamiseksi kuntoutusprosessiin paikallisyhteisön mahdollisuuden minimoimiseksi. väkivaltaa.

"Lisäksi Srettha ilmoitti julkisesti huumekaupan punaisista vyöhykkeistä, jotka vaativat tiukkaa valvontaa, mukaan lukien Chiang Mai, Chiang Rai ja Nakhon Phanom. Naapurimaiden kansainvälisellä yhteistyöllä huumeiden salakuljetusta olisi erittäin tehokasta pitää silmällä, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Panurat.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/