Thaimaan suurlähetystö varoittaa Israelin kansalaisia ​​viimeisestä mahdollisuudesta järjestää evakuointi

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan Tel Avivin suurlähetystö on antanut Israelissa oleville Thaimaan kansalaisille tärkeän ilmoituksen, jossa korostetaan heidän viimeistä mahdollisuuttaan järjestää evakuointi.

Tämän ilmoituksen jälkeen on herännyt huoli siitä, aikooko Thaimaan hallitus jatkaa lentojen järjestämistä niille, jotka haluavat palata Thaimaahan myöhemmin.

Hallituksen tiedottaja Chai Watcharong on paljastanut, että evakuointisuunnitelmaan tulee muutos marraskuun 2. päivän jälkeen. Tilauslentojen sijaan hallitus harkitsee kaupallisia lentoja evakuoitujen lukumäärän perusteella. Jos palaamaan haluavien määrä on pieni, koko lennon charteraaminen ei välttämättä ole mahdollista.

Pääministeri Srettha Thavisin korosti hallituksen sitoutumista helpottamaan sopivia lentoja Thaimaan kansalaisille, jotka haluavat palata. Hän mainitsi myös, että hän käy lähitulevaisuudessa lisäneuvotteluja Israelin pääministerin kanssa.

Israelissa jatkuvien konfliktien keskellä, joita leimaavat ohjushyökkäykset Gazasta, Libanonista ja Syyriasta, yleinen tilanne on edelleen jännittynyt. Israelin pääministeri on julistanut, että operaatiot Hamasia vastaan ​​jatkuvat, mukaan lukien ilmaiskut ja maaoperaatiot.

Thaimaan kansalaisista Israelissa tilastot osoittavat, että 32 on menettänyt henkensä, 19 loukkaantunut ja kuusi on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Lisäksi Hamas on ottanut panttivangiksi 22 henkilöä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.