Poliisi takavarikoi 49,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä Phuketissa

Phuket -

Poliisi takavarikoi yli 49,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä Phuketissa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla he pidättivät ensimmäisen kerran Pattanasak 'Pok'n, 42, Poon Phon Roadilla Talad Nuean osa-alueella. Häneltä takavarikoitiin noin 213 meth-pilleriä.

Hän sanoi ostaneensa huumeet rouva Paradee 'Bum'lta, 43. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Soi Poon Phon 9:ssä Talad Nueassa. Poliisi jatkoi tutkintaa ja takavarikoi häneltä noin 2,688 43 metam-pilleriä. Hän kertoi poliisille saaneensa huumeet herra Anon 'Non', XNUMX-vuotiaalta.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja pidätti herra Nonin hotellissa Chao Fa Roadilla Talad Nueassa. Häneltä takavarikoitiin 46,400 49,300 metam-pilleriä. Metamfetamiinipillereitä takavarikoitiin yhteensä 1 XNUMX kappaletta, joiden arvo katuarvo on noin kahdeksan miljoonaa bahtia. Kaikki kolme epäiltyä vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle, ja heitä syytetään luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.