Patongin taksinkuljettajat protestoivat 40 bahtia julkista liikennettä vastaan

Patong -

Patongin taksinkuljettajat lähettivät kirjeen Patongin pormestarille saatuaan tietää suunnitelmista sallia 40 bahtia kiinteähintainen joukkoliikennepalveluprojekti Patongin ympäristössä.

Sadat Patongin tuk-tukit, moottoripyörät ja taksinkuljettajat kokoontuivat Patongin kuntaan. He lähettivät Patongin pormestarille kirjeen, jossa todettiin, että paikalliset taksinkuljettajat eivät ole samaa mieltä kunnan harkitsemasta hankkeesta.

Taksinkuljettajat kertovat, että kunta ei ole järjestänyt julkista kuulemistilaisuutta hankkeesta tai äänestänyt niiden kanssa, joiden työhön tämä vaikuttaisi. Patongilla on jo bahtibussi Patong Beachistä Patong Cityyn noin 30 bahtia maksavalla maksulla, kuljettajat lisäsivät. Kokonaismaksu voi kuitenkin riippua kokonaisetäisyydestä. Kuljettajat kokevat, että toinen joukkoliikennejärjestelmä on liikaa eikä se ole tarpeellinen Patongin turistien määrälle.

Kuljettajat väittivät myös, että ehdotetussa hankkeessa ei ollut tarpeeksi tilaa parkkipaikalle ja noutoille. He väittivät myös, että kyse ei ollut rahasta tai kustannuksista, vaan että hanke oli epäkäytännöllinen.

Patongin pormestari Chalermsak Maneesri kertoi mielenosoittajille, että he keskustelevat asiasta Phuketin maaliikenneviraston kanssa löytääkseen parhaan ratkaisun kaikille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.