Kaksi kilpikonnaa löydettiin kuolleena rannoilta Phang Ngasta

Phang Nga -

Kaksi merikilpikonnaa löydettiin kuolleena Phang Ngan rannoilta.

Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston työntekijät kertoivat Phuket Expressille, että tällä viikolla paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että kaksi merikilpikonnaa löydettiin kuolleina.

Ensimmäinen löydettiin kansallispuiston ulkopuolelta. Kuollut kilpikonna oli vielä nuori ja 33 senttimetriä leveä ja 59 senttimetriä pitkä. Sen sukupuolta ei voitu tunnistaa. Kilpikonnan ulkopuolelta ei löytynyt haavoja.

Toinen kilpikonna löydettiin kansallispuiston alueelta. Hän oli aikuinen nainen, 54 senttimetriä leveä ja 102 senttimetriä pitkä.

Molemmat olivat alkaneet hajota. Heidät haudattiin rannoille.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Merikilpikonna löydettiin hiljattain kuolleena rannalta Cherng Talaysta.

Delfiini löydettiin kuolleena rannalta Krabista.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.