Kuljettaja loukkaantui, kun sedan törmäsi öljyauton kanssa Phuketin alikulkusillan sisällä

Phuket -

Naiskuljettaja loukkaantui lievästi, kun hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ennen kuin hän törmäsi öljyperävaunuun alikulkukäytävän sisällä Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Samkongin alikulkutien sisällä Rassadan osapiirin eteläisellä kaistalla torstaina (4. marraskuuta) kello 15.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään pahoin vaurioituneen sedanin. Läheltä löytyi vaurioitunut öljyperävaunu, jonka oikea etu- ja takaoikeat renkaat olivat räjähtäneet. Sedanin kuljettaja, joka kieltäytyi antamasta nimeään tai lausuntoaan lehdistölle, sai vain lieviä vammoja.

Kuorma-auton kuljettaja, herra Phonchai Hemkaew, 39, kertoi Phuketin kaupungin poliisille, että hän oli matkalla Surat Thanista toimittamaan öljyä MaKham Baylle Wichitissä, Mueang Phuketissa. Saavuttuaan onnettomuuspaikalle hän kertoi, että sedanin kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi kuorma-autoonsa ja kaiteeseen. Tämän jälkeen sedan murskautui kuorma-autonsa takapyöriin.

Poliisi jatkaa tutkintaa tutkiakseen oikeustoimia ja suunnittelee sedanin kuljettajan kuulustelua.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.