Delfiini löydettiin kuolleena Krabin rannalta

Krabi -

Delfiini löydettiin kuolleena rannalta Krabista.

Than Bok Khoranin kansallispuiston johtaja Siriwat Suebsai kertoi Phuket Expressille, että hän sai ilmoituksen kylän johtajalta aiemmin tällä viikolla surullisesta tapauksesta. Paikalliset kalastajat olivat löytäneet kuolleen delfiinin Ao Muang Beachiltä Ao Luekin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen kuolleen naarasdelfiinin. Kuolleen delfiinin ulkopuolelta ei löytynyt haavoja. Se oli 2.37 metriä pitkä ja painoi 200 kiloa.

Kuollut delfiini vietiin meri- ja rannikkoresurssien virastoon ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Myös kuollut merikilpikonna löydettiin hiljattain Phuketista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.