Yhdysvaltalainen löydettiin kuolleena Phuket-hotellista, jonka niska on leikattu, tutkinta jatkuu

Phuket -

35-vuotias amerikkalainen mies löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Thalangissa, ja hänen niskansa oli leikattu, ja mahdollisen syyn tutkinta on käynnissä.

Cherng Talayn poliisi ilmoitti ruumiista Cherng Talayssa sijaitsevan hotellin henkilökunnan jäseneltä maanantaina (30. lokakuuta). He saapuivat paikalle löytääkseen 35-vuotiaan amerikkalaisen miehen ruumiin (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänet löydettiin ilman paitaa, ja hänen kaulastaan ​​löytyi neljä viiltohaavaa. Poliisi uskoo miehen kuolleen vähintään kolme päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin.

CCTV-kuvat hotellissa osoittavat, että hänet nähtiin viimeksi saapuvan huoneeseen neljä päivää sitten 26. lokakuutath. Talonmies huomasi, että huoneesta tuli paha haju. Hotellin henkilökunta meni huoneeseen, joka oli auki ja löysi hänen ruumiinsa. Hotellin nimi salattiin heidän pyynnöstään.

Hänen ruumiinsa vietiin Vachira Phuketin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.