PÄIVITYS: Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttokomentaja määräsi "ulkomaisen mafian" tukahduttamisen Phuketissa

Phuket -

Tunnettu Royal Thai Immigration komentaja on määrännyt tukahduttamiseen "ulkomaista mafiaa" Phuketissa sen jälkeen, kun kuusi ulkomaalaista, mukaan lukien Intian ja Venäjän kansalaiset, hyökkäsi maahanmuuttoviranomaisia ​​vastaan.

Aiemmat tarinamme:

Kaksi maahanmuuttoviranomaista loukkaantui, kun ulkomaalainen mies hyökkäsi heidän kimppuunsa etsiessään toista etsintäkuulutettua intialaista miestä huvilassa Thalangissa.

Useille ulkomaalaisille on annettu elinikäinen kilpailukielto tapahtuman jälkeen, jossa useat maahanmuuttoviranomaiset loukkaantuivat, kun ulkomaalaiset yrittivät estää maahanmuuttoviranomaisia ​​suorittamasta etsintälupaa kiinteistössä etsimään ja pidättämään etsintäkuulutettua Intian kansalaista.

Virkamiehet pidättivät yhteensä kuusi ulkomaalaista, mukaan lukien intialainen herra NIKHIL, jotka hyökkäsivät maahanmuuttoviranomaisia ​​vastaan ​​ja estivät heitä suorittamasta tehtäviään. Myös kolme ulkomaalaista pidätettiin, koska he olivat ylittäneet laillisen viisuminsa.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttoviraston päällikkö kenraaliluutnantti Itthiphon Itthisarnronnachai vieraili Phuketissa tapahtuman jälkeen. Hän rohkaisi lainvalvontaviranomaisia, jotka olivat loukkaantuneet kuuden intialaisen miehen kimppuun Thalangissa.

Kenraaliluutnantti Itthiphon sanoi, että ulkomaalaiset, jotka eivät kunnioita Thaimaan lakeja, on karkotettava, varsinkin jos he ovat aggressiivisia ja uhkaavat maata. Itthiphon lisäsi, että kaikki ulkomaiset rikolliset poistettaisiin Phuketista ja Thaimaasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.