Thaimaan hallitus jatkaa yöelämän aukioloaikojen pidentämistä joillakin alueilla, Pattaya voidaan jättää oikeudenkäynnin ulkopuolelle

Kansallinen-

30. lokakuuta 2023 varapääministeri Anutin Charnvirakul paljasti Thaimaan medialle viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisen tietyillä turistikohteilla matkailun edistämiseksi sesonkiaikana.

Thaimaan hallituksen ja sisäministeriön jatkokeskustelut saadaan päätökseen 15. joulukuuta 2023 mennessä, ennen kuin ne esitetään tulevaan hallituksen käsittelyyn ja viihdepalvelujen laajentamisen hyväksyminen. Tiettyjen turistialueiden viihdealueet jatkavat palveluaan klo 4 asti.

Ilmoitus tehdään ennen uudenvuoden lomaa, mikä on yksi Thaimaan hallituksen politiikoista Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinilta.

Anutin lisäsi, että sääntöjä tulee noudattaa tiukasti ilman virheitä: Ei DUI:ita, Ei ampuma-aseita, Ei laittomia aineita ja Ei palveluita alle 20-vuotiaille. Yhteistyö kaikilla aloilla, kuten Thaimaan kuninkaallinen poliisi, viihdepaikat ja vierailijat, oli välttämätöntä työmahdollisuuksien luomiseksi ja tulojen saamiseksi paikalliselle yhteisölle.

Lisäksi Anutin korosti matkailualueita 3 maakunnassa: Chiang Mai, Phuket ja Bangkok pilottiprovinsseina ennen kuin teki uusia ilmoituksia muille alueille tulevaisuudessa.

Oli epäselvää, jätetäänkö Pattaya, yksi maan suurimmista yöelämän alueista, mahdollisesti oikeudenkäynnin ulkopuolelle, koska Anutin ei nimennyt erityisesti suosittua matkailukohdetta.

Lopullisia vyöhykkeitä, paikkoja ja aikoja ei kuitenkaan ole vielä hakattu kiveen Anutin korosti, ja niistä sovitaan ennen joulukuun 15. päivää. Tämä tarkoittaa, että Pattaya, Koh Samui, Koh Phangan tai muut alueet voidaan edelleen sisällyttää mukaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.