Merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta Thalangista

Thalang –

Merikilpikonna löydettiin hiljattain kuolleena rannalta Cherng Talaysta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla tuntematon hotellin henkilökunta ilmoitti heille, että kuollut merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta hotellin edustalta.

Merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin selvittääkseen sen tarkan kuolinsyyn.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.