Phuketin vanhankaupungin tiet suljetaan New Sunday Walking Streetille

Phuket -

Jotkut Phuketin vanhankaupungin tiet suljetaan väliaikaisesti joka sunnuntai uuden kävelykadun vuoksi.

Edellinen tarinamme:

Chartered Walking Street avataan ensi kuussa Phuketin vanhassakaupungissa.

Nyt meidän päivitys:

Phuketin kaupungin kunta kertoi Phuket Expressille, että uusi Chartered Walking Street on joka sunnuntai ja alkaa sunnuntaina 5. marraskuuta.th, 2023 klo 4–00 Phuketin vanhassakaupungissa.

Phang Nga Road (Yaowarad Roadin ja Phang Nga Roadin risteyksestä Chartered Interactioniin, Soi Praditiin ja Soi Takua Pahin) Talad Yain osa-alueella suljetaan tilapäisesti liikenteeltä klo 1–00 joka sunnuntai.

Ilmaisia ​​pysäköintialueita on saatavilla Dang Plazassa, Soi Praditissa (vain moottoripyörät), Soissa lähellä Bangkok Bankia ja pysäköintialueella Public Market 1:ssä (Ban San Market Ranong Roadilla).

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.