Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: klo 4 Baarin sulkemisajat hyväksytty ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 23. lokakuuta 2023 sunnuntaihin 29. lokakuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan hallitus on periaatteessa hyväksynyt viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämisen, Valtioneuvoston kanslian apulaistiedottaja Karom Phonphonklang ilmoitti tiistaina 24. lokakuuta.

Thaimaan sisäministeriö hyväksyi keskiviikkona yöviihdepaikkojen sulkemisajan pidentämisen alkuperäisestä kello 2:sta kello 4:ään.

Aikojen ja alueiden todelliset alkamispäivät eivät kuitenkaan ole vielä selvillä.

2. Buddhalainen paastonaika päättyy tänä vuonna sunnuntaina 29. lokakuutath kun alkoholin myynti kielletään valtakunnallisesti 24 tunniksi.

Buddhalaisen paaston päättyminen on yksi viidestä suuresta buddhalaisesta päivästä, jotka ovat Makha Bucha, Visakha Bucha, Asarnha Bucha ja Khao Pansa (buddhalaisen paaston alku).

3. Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Epäilty on edelleen vapaana ja hän on saanut miljoonan bahtin palkkion vangitsemisestaan.

4. 25. lokakuuta 2023 Thaimaan rikostentorjuntaosaston (CSD) virkamiehet vangitsivat rikosoikeuden määräyksellä väitetyn sveitsiläisen pakolaisen talossa Mueangissa, Kalasinissa.

Sveitsillä oli pyyntö saada Alfred jäljille tapauksesta, jossa se tuotti tai jakeli laittomasti kehonrakentajissa usein käytettyjä piristeitä, seksuaalista suorituskykyä lisääviä lääkkeitä ja ruokahalua hillitseviä aineita.

5. Kolme ihmistä on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun vesiskootteri törmäsi matkustajaveneeseen Bang Phlin alueella.

Kaikki kolme pitkähäntäveneessä kuollutta olivat paikallisia ihmisiä, jotka asuivat lähellä tapahtumapaikkaa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.