Thaimaan hallitus antaa taiwanilaisille ja intialaisille turisteille viisumivapaan pääsyn Thaimaahan

Kansallinen -

Pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti tiistaina, että Thaimaa myöntää 30 päivän viisumivapaan maahantulon Intiasta ja Taiwanista tuleville turisteille nykyisten maiden lisäksi matkailun edistämiseksi.

Hallituksen kokouksen jälkeen 31. lokakuuta ilmoitettu pääministeri Srettha sanoi, että politiikka tulee voimaan marraskuun 10 päivästä alkaen 10. toukokuuta 2024 houkutellakseen lisää turisteja sesonkiajan lähestyessä.

Aiemmin Thaimaan hallitus hyväksyi Venäläisiä turisteja Viisumivapaassa ohjelmassa oleskelua enintään 90 päivää, pidennetty 30 päivästä. Tämä laajennus on tarkoitus ottaa käyttöön 1.–30.

Srettha sanoi, että Intiasta ja Taiwanista saapuvien määrä on viime aikoina suhteellisen korkea. He saavat oleskella Thaimaassa 30 päivää tässä ohjelmassa.

Raporttien mukaan intialaisista vierailijoista on tullut Thaimaan neljänneksi suurin matkailumarkkina tänä vuonna noin 1.2 miljoonalla saapuvilla Malesian, Kiinan ja Etelä-Korean jälkeen.

Myös Intiasta tuleva matkailu on kasvussa, mikä johtuu lentoyhtiöiden ja näille markkinoille suunnattujen hotelliketjujen lisääntyneestä huomiosta.

In Tämän vuoden syyskuussa Thaimaan hallitus hyväksyi kiinalaisten ja kazakstanilaisten turistien viisumivapaan maahantulon, myös matkailun edistämiseksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.