Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: ulkomaalainen mies hyökkäsi maahanmuuttoviranomaisiin ja muihin

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 23 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kuuluisa tulikävelyrituaali pidettiin Phuketin kasvissyöjäfestivaaleilla.

Kasvissyöjien katukulkueen sunnuntaina (22. lokakuuta) piti Kathu Chinese Shrine, joka on Phuketin vanhin kiinalainen pyhäkkö.

Nähdään ensi vuonna Kasvissyöjäfestivaali!

2. Phuketin kasvissyöjäfestivaali päättyi miljoonan tulikekseliään. Ensi vuonna festivaali järjestetään 3. lokakuutard lokakuun 11th, 2024.

3. Pattayalainen etsintäkuulutettu mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Etsitty uusiseelantilainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän pakeni Thaimaasta 15 vuotta sitten ja päätti ottaa riskin palata takaisin.

Uskotaan, että Freeman ajatteli, että tapauksesta oli kulunut niin paljon aikaa, että hän voisi palata uudella passilla eikä häntä evättäisi.

4. Kaksi maahanmuuttoviranomaista loukkaantui, kun ulkomaalainen mies hyökkäsi heidän kimppuunsa etsiessään toista etsintäkuulutettua intialaista miestä huvilassa Thalangissa.

Useille ulkomaalaisille on annettu elinikäinen kilpailukielto tapahtuman jälkeen, jossa useat maahanmuuttoviranomaiset loukkaantuivat, kun ulkomaalaiset yrittivät estää maahanmuuttoviranomaisia ​​suorittamasta etsintälupaa kiinteistössä etsimään ja pidättämään etsintäkuulutettua Intian kansalaista.

Phuket Express huomautti, että Phuketin maahanmuuttoviranomaiset eivät tunnistaneet, kenelle nimenomaan määrättiin elinikäinen maahantulokielto Thaimaahan.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.