Phuketin viranomaiset varoittavat väitettyjä jättiläissimpukkakeräilijöitä

Phuket -

Viranomaiset ovat varoittaneet, että jättiläissimpukka on suojeltu laji Thaimaa saatuaan valituksia siitä, että ihmiset olivat kerätä Jättiläissimpukat Patongin rannalla.

Phuket Marine Resources Conservation Center kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (29. lokakuuta)th) he tarkastivat Tri Trang Beachin sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että ihmiset keräävät ja tuhosivat jättisimpukoita laskuveden aikana. Jättisimpukka on yksi Thaimaan suojelluista lajeista.

Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet tarkastuksensa aikana keräilijöitä. He tiedottavat paikallisille siitä, että simpukat ovat suojeltuja lajeja ja ovat erittäin tärkeitä paikalliselle meren ekologiselle järjestelmälle, joka on suojeltava.

Jokainen, joka kerää, pitää hallussaan tai ostaa tai myy jättisimpukoita, voidaan tuomita vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi tai sakkoon enintään 40,000 XNUMX bahtia tai molempia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.