PÄIVITYS: Kuusi intialaista miestä, jotka hyökkäsivät Phuketin maahanmuuttoviranomaisiin, tunnistettiin

Phuket -

Kuusi intialaista miestä, jotka hyökkäsivät Phuketin maahanmuuttoviranomaisiin, on tunnistettu.

Aiemmat tarinamme:

Kaksi maahanmuuttoviranomaista loukkaantui, kun ulkomaalainen mies hyökkäsi heidän kimppuunsa etsiessään toista etsintäkuulutettua intialaista miestä huvilassa Thalangissa.

Useille ulkomaalaisille on annettu elinikäinen kilpailukielto tapahtuman jälkeen, jossa useat maahanmuuttoviranomaiset loukkaantuivat, kun ulkomaalaiset yrittivät estää maahanmuuttoviranomaisia ​​suorittamasta etsintälupaa kiinteistössä etsimään ja pidättämään etsintäkuulutettua Intian kansalaista.

Virkamiehet pidättivät yhteensä kuusi ulkomaalaista, mukaan lukien intialainen herra NIKHIL, jotka hyökkäsivät maahanmuuttoviranomaisia ​​vastaan ​​ja estivät heitä suorittamasta tehtäviään. Myös kolme ulkomaalaista pidätettiin, koska he olivat ylittäneet laillisen viisuminsa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maahanmuuttopäällikkö eversti Tanet Sukchai kertoi Phuket Expressille, että huvilassa tapahtuneen tapauksen jälkeen he ovat ryhtyneet oikeustoimiin useita ulkomaalaisia ​​vastaan ​​ja peruuttaneet heidän lupansa oleskella Thaimaassa sekä lisänneet heidät mustalle listalle (elinikäinen maahantulokielto).

Phuket Immigration on tunnistanut kuusi intialaista, jotka hyökkäsivät Phuketin maahanmuuttoviranomaisiin. Nämä ovat Nikhil Arora, 36, Sanjay Shetty Bunts Balakrishna, 30, Arshdeep Singh Bedi, 28, Charmanna Kolumadanda Uthappa, 25, Nitin Khanna , 39, ja herra Manoj Kumar, 32.

Kolme ylimääräistä ulkomaalaista olivat Shkodo Georgeii, 33, Venäjän kansalainen (60 päivää kauemmin) ja kaksi intialaista, jotka olivat jääneet kahdella päivällä kauemmaksi. Kartik, 29, ja Yuvraj Saxena, 25.

Phuket Express huomautti, että Phuketin maahanmuuttoviranomaiset eivät tunnistaneet, kenelle nimenomaan määrättiin elinikäinen maahantulokielto Thaimaahan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.