Tiikerit, norsut ja apinat nauttivat kurpitsaherkuista Halloweenina Wildlife Rescue Centerissä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kurpitsaherkut ovat tämän Halloweenin menulla joillekin Thaimaan valtavan villieläinten pelastuskeskuksen monista eläinasukkaista. 

Wildlife Friends Foundation Thailandin (WFFT) julkaisemissa valokuvissa näkyy tiikereitä, kädellisiä ja norsuja tunkeutumassa pelottaviin herkkuihin.

Pelastuskeskuksen henkilökunta ja vapaaehtoiset räätälöivät käsin veistetyt kurpitsat kunkin lajin mukaan. Kasviksia rakastavat eläimet, kuten norsut, söivät koko kurpitsan, kun taas muiden eläinten, kuten saukkojen ja gibbonien, kurpitsat kaiverrettiin ja täytettiin niiden sijaan suosikkiherkkuillaan.

Yhtenä Kaakkois-Aasian suurimmista villieläinten suojelualueista WFFT on pelastanut, kunnostanut ja vapauttanut villieläimiä yli kahden vuosikymmenen ajan. Keskus tarjoaa ikuisen kodin niille, jotka eivät valitettavasti voi palata luontoon, ja tällä hetkellä se hoitaa yli 800 eläintä 200 hehtaarin metsäisellä maallaan.

Kuvissa on pelastettuja eläimiä:

  • Gan Da, aasialainen norsu, pelastettiin vaellusteollisuudesta vuonna 2017. Kun hän poimi kurpitsan rungollaan, hän ei haaskannut aikaa herkkujen purskemiseen yhdellä kertaa.

  • Maruay, bengalitiikeri, pelastettiin Phuketin eläintarhasta viime vuonna. Hän nosti varovasti hampaillaan kannen pois veistetystä kurpitsasta päästäkseen sisälle maukkaisiin välipaloihin.

  • Mee Mee, bengalitiikeri, pelastettiin Phuketin eläintarhasta viime vuonna. Hän ei pidätellyt ja tuhosi leikkisästi kurpitsan.

  • Pick ja Nick, valkokätiset gibbonit, molemmat orpoja ja pelastettu laittomasta villieläinkaupasta. Heillä oli erilainen reaktio – he näyttivät itse asiassa hieman pelkäävän kurpitsaa ja tutkivat sitä erittäin huolellisesti!

  • Nu Deng, pitkähäntäinen makakki, joka pelastettiin lemmikkikaupasta. Tämä "röyhkeä apina" poimi kurpitsan nopeasti ja pakeni joukkonsa luota pitääkseen herkkupalan itselleen.

  • Pablo ja Max ovat tavallisia marmosetteja, jotka on pelastettu lemmikkikaupasta.

  • Olé-lehmä, joka pelastettiin vasikkana, kun koiralauma hyökkäsi ja arpeutui pysyvästi.

  • Saukkoja, mukaan lukien Ozzy ja Julia. He nauttivat kurpitsasta, joka oli veistetty ja täytetty kalalla.

Tietoja Wildlife Friends Foundation Thailandista (WFFT)

WFFT on yksi Kaakkois-Aasian suurimmista eläinsuojelualueista ja hoitaa yli 800 eläintä. Pyhäkkö pelastaa ja kuntouttaa villieläimiä ja tarjoaa ikuisen kodin niille, joita ei voida turvallisesti palauttaa luontoon. Sanktuaarissa asuu tällä hetkellä yli 60 eläinlajia, mukaan lukien 24 norsua, 9 tiikeria ja yli 300 kädellistä. Hyväntekeväisyysjärjestö keskittyy myös tietoisuuden lisäämiseen villieläinten suojelusta ja eläinten hyväksikäytöstä kouluttamalla turisteja ja paikallisia yhteisöjä eläinten kiireellisistä ongelmista tänään.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.