PÄIVITYS: Ulkomaalaiset kiellettiin Thaimaasta elinikäiseksi Phuketin maahanmuuttovirkailijoiden hyökkäyksen jälkeen

Phuket -

Useille ulkomaalaisille on annettu elinikäinen kilpailukielto tapahtuman jälkeen, jossa useat maahanmuuttoviranomaiset loukkaantuivat, kun ulkomaalaiset yrittivät estää maahanmuuttoviranomaisia ​​suorittamasta etsintälupaa kiinteistössä etsimään ja pidättämään etsintäkuulutettua Intian kansalaista.

Edellinen tarinamme:

Kaksi maahanmuuttoviranomaista loukkaantui, kun ulkomaalainen mies hyökkäsi heidän kimppuunsa etsiessään toista etsintäkuulutettua intialaista miestä huvilassa Thalangissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maahanmuuttopäällikkö eversti Tanet Sukchai kertoi Phuket Expressille, että huvilassa tapahtuneen tapauksen jälkeen he ovat ryhtyneet oikeustoimiin useita ulkomaalaisia ​​vastaan ​​ja peruuttaneet heidän lupansa oleskella Thaimaassa sekä lisänneet heidät mustalle listalle (elinikäinen maahantulokielto).

  1. Poliisit ovat pidättäneet NIKHIL ARORAN, Intian/Vanuatun kansalaisen. Hänellä oli Thailand Privilege Visa, aiemmin Thailand Elite. Hänellä oli Phuket Kwaengin tuomioistuimelta pidätysmääräys toisen intialaisen miehen väitetystä uhkailusta. Hän oli maahanmuuttooperaation pääkohde.
  2. Virkamiehet pidättivät yhteensä kuusi ulkomaalaista, mukaan lukien intialainen herra NIKHIL, jotka hyökkäsivät maahanmuuttoviranomaisia ​​vastaan ​​ja estivät heitä suorittamasta tehtäviään.
  3. Myös kolme ulkomaalaista pidätettiin, koska he olivat ylittäneet laillisen viisuminsa.
  4. Talonomistajaa syytettiin ja tuomittiin sakko siitä, että hän ei noudattanut maahanmuuttolakia ilmoittamalla maahanmuuttovirastolle asianmukaisesti kiinteistön ulkomaalaisista.

Phuket Express huomautti, että Phuketin maahanmuuttoviranomaiset eivät tunnistaneet, kenelle nimenomaan määrättiin elinikäinen maahantulokielto Thaimaahan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.