Thai Airways lanseeraa uusia univormuja

Kansallinen-

25. lokakuuta 2023 Thai Airways International PCL. piti lehdistötilaisuuden aiheesta "PURPLAISTA TARKOITUKSEEN", jossa korostettiin uusia ainutlaatuisia thaimaalaisia ​​hengitysteiden univormuja.

Uudet kansainväliset univormut ovat yhdistelmä thaimaalaista identiteettiä ja kestävän kehityksen käsitettä: thaimaalaista silkkiä, joka on kudottu yhteen kierrätysmateriaaleista valmistettujen kuitujen kanssa. Muotoilu erottuu huollon helppoudesta ja säilyttää muotonsa joustavuudella ja ketteryydellä.
Thai Airways aikoi tuoda uudet univormut markkinoille 1. tammikuuta 2024.


Thai Airways on yli kahden vuosikymmenen ajan ottanut huomioon ilmailualan ympäristövaikutukset. Kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi Thai Airways on käynnistänyt uusia projekteja kierrättämällä käyttämättömiä materiaaleja ympäristön, kestävyyden ja kiertotalouden hyväksi.
Konseptit ovat kohdassa Zero Waste Living: Lentokoneista planeetalle, jätteestä vaurauteen ja violetista tarkoitukseen.

Lisäksi Sustainable Aviation Fuel -konsepti on kehitteillä, ja muut kestävät yritykset tukevat thaimaalaisia ​​tuotteita paikallisilta maataloussektoreilta ja pk-yrityksiltä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/