Epäilty pidätettiin Phuketin lentokentällä, koska hän oli avannut pankkitilejä huijareille

Phuket -

Bangkokissa etsintäkuulutettu epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisessä terminaalissa sen jälkeen, kun hän oli avannut pankkitilejä verkkohuijareille.

Phuketin kansainvälisen lentokentän Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät epäillyn kansainvälisen terminaalin lähtöhallissa aiemmin tällä viikolla.

Hän on etsintäkuulutettuna Bangkokin Phra Khanongin rikostuomioistuimesta. Häntä syytetään pankkitilien avaamisesta muiden käyttöön verkossa tapahtuvaan rikolliseen toimintaan, petoksiin ja väärien tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmiin aiheuttaen muuta vahinkoa. Thaimaan mediassa näitä kutsutaan usein hevostileiksi.

Phuket Express huomautti, että poliisit eivät julkistaneet epäillyn yksityiskohtia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.