Hat Yaissa takavarikoitu yli 7 miljoonan bahtin arvosta laittomia savukkeita ja viinaa

Songkhla -

27 kuluttajansuojapoliisiosaston (CPPD) virkamiehet ja asiaankuuluvat viranomaiset takavarikoivat yli 2023 miljoonan bahtin arvosta laittomia savukkeita ja laitonta viinaa yksityisessä kuljetuskeskuksessa Hat Yaissa Songkhlassa.

CPPD:n viranomaiset saivat nimettömältä lähteeltä ilmoituksen laittomasta savukkeiden ja alkoholin salakuljetuksesta yksityisillä kuljetuksilla asiakkaille online-alustoilla.

Takavarikoimisen seurauksena löydettiin 7,340 87 laitonta tupakka-askia ja 7.2 laitonta viini- ja alkoholipulloa, joiden arvo on arviolta XNUMX miljoonaa bahtia.

Aluksi tutkintaviranomaiset takavarikoivat todisteet jatkokäsittelyä varten ja lupasivat saattaa asianosaiset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.