Ok Phansa eli buddhalaisten paastonpäivä 2023

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan 11. kuun täysikuussa, yleensä lokakuussa, ja tänä vuonna osuu 28. lokakuuta.

Ok Phansa -festivaali merkitsee buddhalaisen paaston päättymistä. Se on juhlan ja ansioiden tekemisen aika, kun maakunnat valtakunnallisesti juhlivat tilaisuutta eri päivinä ja omalaatuisina tyyleinä paikkakunnan ja perinteen mukaan.

Valaistu venekulkue, Nakhon Phanom
20-30 lokakuu 2023
Mekong-joki, Mueangin alue

Kauniisti koristellut veneet kelluvat Mekong-jokea pitkin kunnioittaakseen Herra Buddhaa ja uhratakseen myyttiselle Naga-käärmeelle, jonka sanotaan elävän joessa.

Rap Bua -festivaali, Samut Prakan
22-30 lokakuu 2023
Bang Phlin kaupungintalo ja Wat Bang Phli Yai Nai.

Ainutlaatuinen muinainen buddhalainen perinne Thaimaassa, jossa kohokohta on proomukulkue Luangpho To buddhalaiskuvan jäljennöksestä Khlong Samrongia pitkin ja Bangin paikallisten ihmisten Rap Bua (vastaanottava lootus) -toiminta. Phlin piiri.

Wax Castle Festival ja Long-boat Race, Sakon Nakhon
23-29 lokakuu 2023
80. Chaloem Phrakiat Park ja Wat Phrathat Choeng Chum

Taivaan valaisevia kohtauksia Wat Phrathat Choeng Chumiin ja perinteisiä pitkän veneen kilpailuja Nong Hanin tekojärvellä.

Naga Fireball World Festival, Nong Khai
29 lokakuu 2023
Naga-patsasaukio Mekong-joen varrella Mueangin alueella, Lan Naga Boek Fa Phon Phisain alueella, Lan Boeng Wiang Si Chiang Main alueella ja Rattanawapi District Hall.

Yksi Thaimaan tapahtumakalenterin salaperäisimmistä tapahtumista, tämä tapahtuma keskittyy vielä selittämättömiin tulipalloihin, jotka purkautuvat vuosittain taivaalle Mekong-joesta.

Ok Phansa Festival, Roi Et
30 lokakuu 2023
Somdet Phra Srinagarindran puisto

Kuuluisa Sorapanya (Kunnioitus Buddhalle) -laulukilpailusta, "Khao Thip" (maito-riisivanukas hunajalla) valmistusseremonioista ja lyhtykoristeista.

Chak Phra, Kaaputarjous ja Long-boat Racing Festival, Surat Thani
26.-3
Tapi-joki, Na Mueang Road ja Ban Don Road

Taidokkaasti koristellut kellukkeet osallistuvat Surat Thanin arvostettujen Buddha-kuvien kuljettamiseen Tapi-joella ja maalla. Yhdeksän päivää kestäviin juhliin kuuluu myös pitkien veneiden kilpailuja.

Chak Phra -festivaali, Yala
29 lokakuu 2023
Yalan kunnallinen nuorisokeskus

Arvostettuja Buddha-kuvia kuljetetaan taidokkaasti koristeltuina kelluvina ympäri kaupunkia.

Tak Bat Devo -festivaali, Uthai Thani
29-30 lokakuu 2023
Wat Sangkat Rattana Khiri

Thaimaan suurin Tak Bat Devo -seremonia, jossa päivän avainelementtinä ovat uhrit noin 500 buddhalamunkille, jotka laskeutuvat alas temppelin chedistä 449-askelisia portaita pitkin.

Tak Bat Devo -festivaali, Khon Kaen
30 lokakuu 2023
Wat Phra Bat Phu Pan Kham

Kohokohta on 299 buddhalamunkille tehdyt tarjoukset, jotka laskeutuvat 1,049 XNUMX-askeleen portaikkoa temppelin chedistä.

Tak Bat Devo -festivaali, Lop Buri
30 lokakuu 2023
Wat Khao Phra Ngam

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.