Tutustu Thaimaahan tänä viileänä vuodenaikana rautatiematkailun kautta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkok, 25. lokakuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo kutsua thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja tutustumaan Thaimaahan tänä viileänä vuodenaikana ajamalla "kelluva juna" ja kunnostetut KIHA 183 -junat Bangkokista läheisille nähtävyyksille, kuten Thaimaan suurimmalle säiliölle, värikkäille kukkapelloille. , historialliset alueet ja paikalliset tapahtumat ja festivaalit.

Junamatkailusta on tulossa yhä suositumpi Thaimaassa ympäristöystävällisenä ja kestävänä matkustusmuotona, ja Thaimaan valtionrautatie (SRT) on harjoittanut erityisiä rautatiematkailuohjelmia vuosien ajan.

Aja "kelluvaan junaan" Thaimaan suurimman säiliön yli!

Tällä kaudella suosittu vuosittainen Rot Fai Loi Nam (kelluva juna) -ohjelma palaa 24 päivän matkoilla joka lauantai ja sunnuntai tämän vuoden marraskuusta ensi vuoden tammikuuhun, paitsi uudenvuodenaattona ja uudenvuodenpäivänä. Ensimmäinen matka on lauantaina 4. ja viimeinen sunnuntaina 28.

Matka alkaa Bangkokin Hua Lamphongin asemalta ja pysähtyy noin 20 minuuttia Lop Burin Pasak Jolasid Dam -padon, Thaimaan suurimman säiliön, yli, jotta turistit voivat nauttia maisemista ja ottaa kuvia. Matkailijoilla on sitten viisi tuntia vapaa-aikaa kävellä padon ympäri tai vierailla lähellä olevilla kukkapelloilla ennen paluumatkaa.

Menopaluumatkan lippujen hinnat ovat 500 bahtia ja 590 bahtia per henkilö ilmastoiduissa vaunuissa ja 330 bahtia per henkilö tavallisissa vaunuissa. Yksityinen junavaunu voidaan vuokrata ryhmämatkoille.

Aja KIHA 183 -junalla rajoitetulle yhden päivän tai yön matkalle!

Marras-joulukuussa on tarjolla 14 kiertueohjelmaa, mukaan lukien 12 yhden päivän matkaa ja kaksi yöpymismatkaa.

Suunniteltu 4. ja 5. marraskuuta sekä 2. ja 3. joulukuuta on yhden päivän matka Bang Pakong -joen altaan viehätysvoimaan, värikkäisiin celosian peltoihin ja Paed Riw kaupunki (Chachoengsaon muinainen nimi).

25. ja 26. marraskuuta sekä 9. ja 10. joulukuuta yhden päivän matka vie matkustajat nauttimaan upeista krysanteemi- ja auringonkukkapelloista, luonnonkauniista "kelluva junamatkasta" ja maagisesta auringonlaskusta Saraburissa ja Lop Burissa.

Turistit, jotka haluavat pukeutua perinteisiin thai-asuihin vieraillakseen historiallisilla alueilla, tarjoavat kaksi yhden päivän matkaa Sing Burin Bang Rachan -puistoon 16. ja 17. joulukuuta sekä kaksi muuta yhden päivän matkaa Lop Burin kuningas Narain palatsiin 23. 24 joulukuuta. Molemmat reitit vievät matkustajat myös värikkäille kukkapelloille ja Glorious of Ayutthaya Fair 2023 -messuille.

Turisteja, jotka haluavat viettää yön, on tarjolla yön yli Prachin Buri, jossa korostetaan Si Mahosotin muinaista kaupunkia ja kosmoksen kentät Pha Hin Sonin näköalapaikalla 11.–12. marraskuuta, ja toinen matka Chon Buriin, jossa on margariiitti- ja hortensiapellot, Jomtien Beach ja Pattayan yöelämä 18.-19.

Jokainen matka on rajoitettu 200 matkustajaan, ja se maksaa 1,499 3,999 bahtia henkilöä kohti yhden päivän matkalta ja XNUMX XNUMX bahtia henkilöä kohti yön yli.

Varauksia voi tehdä rautatieasemilla valtakunnallisesti ja D-Ticket Systemin kautta www.dticket.railway.co.th. Lisätietoja on saatavilla 24 tuntia SRT hotline 1690 kautta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.