1 miljoonan bahtin palkkio tiedoista, jotka johtavat paenneen vangin pidätykseen Etelä-Thaimaassa

Nakhon Si Thammarat –

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Edellinen tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa. Rangaistuslaitos tarjoaa 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat paenneen vangin pidättämiseen. Nakhon Si Thammaratin provinssin vankilan komentaja ja kolme vankilassa olevaa poliisia on siirretty vankilaosastolle, kun taas tutkitaan, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua.

Nyt päivitykseen:

Perjantaina (27th) Thaimaan vankeusrangaistuslaitos antoi tärkeän ilmoituksen. He totesivat, että neljää upseeria, mukaan lukien Nakhon Si Thammaratin maakunnan vankilan komentajaa, koskeva tutkimus siitä, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua, saatetaan päätökseen tämän kuun lopussa.

Lisäksi paenneen vangin pidättämiseen johtavien yksityiskohtien antajien palkkio on korotettu 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin.

Lisätietoja tästä tapauksesta on aiemmassa artikkelissamme yllä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.