Omura-valas nähty Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Omura-valas havaittiin Surinin kansallispuistossa Khura Burin alueella.

Nawa Bintea julkaisi Facebookissa videoleikkeen valasta. Vene oli matkalla Surinin kansallispuiston alueella torstaina (26th), kun Omura-valas ilmestyi veneen eteen. Surinin kansallispuiston henkilökunta sanoi, että Omura-valasta nähdään täällä harvoin.

Japanilainen tiedemies Hideo Omura löysi Omura-valaan ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten, ja se nimettiin sitten hänen mukaansa. Se on vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja se on listattu suojelluksi lajiksi Thaimaassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.