PÄIVITYS: Etsitty uusiseelantilainen pidätettiin Phuketissa 15 vuoden poissaolon jälkeen, Pattayasta syytettiin huumesyytteitä

Phuket -

Etsitty uusiseelantilainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän pakeni Thaimaasta 15 vuotta sitten ja päätti ottaa riskin palata takaisin.

Edellinen tarinamme:

Pattayalainen etsintäkuulutettu mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maahanmuuttovirasto julkaisi lisätietoja tapauksesta torstaina (26. lokakuuta). Epäilty tunnistettiin myöhemmin vain Mr. Freemaniksi, 40, Uuden-Seelannin kansalainen. Hän saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle kansainvälisessä terminaalissa Singaporesta.

Freeman vapautettiin väliaikaisesti sen jälkeen, kun Pattayan maakunnan tuomioistuin antoi hänelle takuita koskevan määräyksen 15 vuotta sitten, noin vuonna 2008. Oikeuden määräyksessä oli määrätty, että häntä kiellettiin poistumasta maasta. Häntä syytettiin luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Phuket Immigration totesi, että biometrisessä järjestelmässä ei ole yksityiskohtia siitä, että Freeman olisi poistunut maasta ja jonka uskotaan laittomasti ylittäneen luonnollisen maarajan ja paenneen vuonna 2008 tai sen tienoilla.

Freemanin uskotaan, että koska tapauksesta oli kulunut niin paljon aikaa, että hän saattoi palata uudella passilla, eikä häneltä evätty pääsyä, Phuket Immigration kuitenkin otti hänet pidätykseen sekä aiempien syytteiden vuoksi että ilmeisen maasta pakenemisen vuoksi. takuita.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.