Thaimaan sisäministeriö hyväksyy virallisesti baarin sulkemisajan klo 4, alueita kehotetaan pyytämään erikseen lupa

Kansallinen -

Thaimaan sisäministeriö hyväksyi keskiviikkona yöviihdepaikkojen sulkemisajan pidentämisen alkuperäisestä kello 2:sta kello 4:ään.

Ministeriön pääsihteeri Traisulee Traisornkul ilmoitti 25. lokakuuta, että sisäministeriö on myöntänyt luvan pidentää Thaimaan yöelämän aukioloaikoja kello 4 asti. Päätös syntyi sen jälkeen, kun hallitus hyväksyi tiistaina ehdotuksen yöelämän yritysten toiminnasta vielä kaksi tuntia kotimaan talouden elvyttämiseksi.

Traisulee lisäsi, että aloitteella pyritään lisäämään matkailua ja kulutusta sesonkiaikana. Mitä tulee alueisiin, joilla laajennusta tullaan soveltamaan, Traisulee totesi, että kaikki matkailupotentiaalia omaavat alueet voivat hakea erikseen jatkoa, jos ne täyttävät sisäministeriön määrittelemät ehdot, joita ei ole vielä julkistettu.

Hän mainitsi lisäksi, että ministeriö ei halunnut valita alueita itse välttääkseen väitteitä syrjinnästä.

”Jos jokin alue tai maakunta on valmis ja kykenevä täyttämään sisäministeriön asettamat ehdot, he voivat tehdä pyynnön ministeriön kautta. Pääministeri ilmoittaa sitten hyväksytyt alueet valmiuksiensa perusteella”, Traisulee sanoi.

Tarkkoja ehtoja ei kuitenkaan julkistettu.

Laajennusta käsitellään lopullisesti seuraavassa hallituksen kokouksessa. Myöhemmin sisäministeri hyväksyy aloitteen ennen kuin se julkaistaan ​​Royal Gazette -lehdessä.

Jotkut Thaimaan parlamentin jäsenet ovat kuitenkin vaatineet tiukempia lakeja ja lisää tutkimuksia ennen kuin pidennykset tapahtuvat.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.