Thaimaan Cabinet Bridges Holiday Gap tekee uudesta vuodesta 4 päivän loman

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Hallitus on hyväksynyt muutoksen tulevaan uudenvuoden lomakauteen, joka alkaa päivää aikaisemmin ja alkaa 29.–1. Viranomaiset voivat harkita toimistojensa pitämistä auki, jos äskettäin ilmoitettu loma häiritsee niiden palveluita.

Hallituksen tiedottaja Chai Wacharonken mukaan hallitus hyväksyi myös valtion virastoille ylimääräisen virallisen vapaapäivän 30, mikä mahdollistaa virkamiehille 2024 päivän lomakauden ensi vuonna.

Valtion virastoja pyydetään pohtimaan, vaikuttaisivatko äskettäin ilmoitetut lomakaudet niiden toimintaan ja palveluihin, ja muuttamaan niiden sulkemisaikoja vastaavasti vaikutusten minimoimiseksi.

Hallitus on myös valtuuttanut valtionyritykset, Bank of Thailand ja työministeriön harkitsemaan uusien lomapäivien käyttöönottoa asiaan liittyvien lakien mukaisesti, mikä saattaa koskea uusia lomia valtion yrityksiin, rahoituslaitoksiin ja yksityisiin yrityksiin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.