Kymmenen suosituinta kansainvälisten kuvausten paikkaa Phang-ngassa

Khao Tapu Phang-Nga Bayn kansallisesta meripuistosta, Phang-Nga

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan matkailuministeriö, joka julkisti ennätyksensä 11. lokakuuta 2023, havaitsi, että kymmenen suosituinta kansainvälisten kuvausten paikkaa Phang-ngassa, Thaimaan eteläisessä maakunnassa Andamaanien rannikolla, ovat seuraavat:

1. Panyee Island, saari, joka on kuuluisa merellä kelluvasta kalastajakylästä;

2. Panak Island, ihanteellinen saari melontaan, uintiin, luolien tutkimiseen ja villieläinten katseluun;

3. Yao Yai -saari, edelleen autenttinen pala Thaimaata, jossa on vain vähän matkailuun suuntautunutta kehitystä;

4. Yao Noin saari, jossa on hienoja hiekkarantoja lähes koko saaren alueella;
5. Si Phang-ngan kansallispuisto, metsäinen maa-alue, jossa on laaja valikoima kasvistoa ja eläimistöä;

6. Ao Phang-ngan kansallispuisto, joka on maailmankuulu valkoisista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaasta vedestä sekä aineellisista todisteista esihistoriallisesta ihmisen toiminnasta;

7. Mu Ko Surinin kansallispuisto, yksi kuuluisimmista sukellus- ja merielämän katselupaikoista korallipuutarhoineen ja valkoisine rannoineen;8. Ko Panyeen kalastajakylä, joka kattaa Panyeen saaren, pinta-alaltaan noin 1 rain (1,600 200 neliömetriä) ja XNUMX taloa, jossa suurin osa asukkaista ansaitsee elantonsa kalastamalla;

9. Mu Ko Similanin kansallispuisto, puisto, jossa on rikasta merellistä elämää ja joka koostuu kovista ja pehmeistä koralliriutoista, kristallinkirkaista vesistä ja valkoisista rannoista, mikä tekee Similan-saarista yhden maailman parhaista sukelluskohteista;

10. Samet Nangshen näköalapaikka, josta on kauniit panoraamanäkymät Phang-ngan lahden turkoosinsinisten vesien ympäröiviin maisemiin ja vihreiden mangrovemetsien ylle kohoaviin kalkkikivihuippuihin.

Ulkomaiset elokuvatuottajat ovat edelleen valinneet Thaimaan suosituimmaksi kuvauspaikaksi sen houkuttelevuuden vuoksi maantieteellisten ominaisuuksien, historiallisten paikkojen, luonnon kauneuden ja paikallisen kulttuurin sekä kannustustoimenpiteiden (kuten jopa 20 %:n käteisalennus) vuoksi. ). Lisätietoja löytyy osoitteesta https://tfo.dot.go.th/.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote. 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.