Phuketissa pienten veneiden pääsy merelle on kielletty

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että alle kuuden metrin pituisia pieniä veneitä on kielletty poistumasta satamista avomerelle tänä aikana.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä on tällä hetkellä rankkasade ja voimakkaita, yli kahden metrin korkeita aaltoja ukkosmyrskyalueilla 29. lokakuuta 2023 asti. .

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti tiistaina (24. lokakuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle kuuden metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on KIELLETTY tänä aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.