Phuketissa pienten veneiden pääsy merelle on kielletty

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että alle kuuden metrin pituisia pieniä veneitä on kielletty poistumasta satamista avomerelle tänä aikana.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä on tällä hetkellä rankkasade ja voimakkaita, yli kahden metrin korkeita aaltoja ukkosmyrskyalueilla 29. lokakuuta 2023 asti. .

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti tiistaina (24. lokakuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle kuuden metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on KIELLETTY tänä aikana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.