Merikilpikonna pelastettu jäätyään verkkoon Phang Ngassa

Phang Nga -

Vihreä merikilpikonna pelastettiin, kun se oli juuttunut kalaverkkolaatikkoon Surinin kansallispuistossa Khura Burin alueella.

Surinin kansallispuiston henkilökunta kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (24th) partioiessaan kansallispuiston alueella he löysivät kelluvia kalastusvälineitä. Verkkolaatikon sisältä he löysivät suuren vihreän merikilpikonnan. Merikilpikonna pelastettiin verkosta ja päästettiin takaisin mereen turvallisesti

Pelastusryhmät kertoivat, että vihreät merikilpikonnat voivat painaa jopa 200 kiloa ja saavuttaa 80 vuoden iän. Sen ravinto on merilevää ja hyytelökalaa. Joskus valitettavasti he syövät muovia, koska se näyttää hyytelökalalta. Kun muovi on juuttunut kalaverkkolaatikkoon, se voi houkutella kilpikonnia puoleensa, koska se luulee olevansa hyytelökala, ja se juuttuu sitten verkkolaatikkoon.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.