Poliisi jahtaa Nakhon Si Thammarat -sairaalasta paennutta vankia

Nakhon Si Thammarat, Etelä-Thaimaa –

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa.

Rangaistuslaitos antoi aiemmin tällä viikolla ilmoituksen paosta. He ilmoittivat, että vanki on Chaowalit Thongduang, 37. Hänet on tuomittu 21 vuodeksi vankeuteen Phatthuangin provinssin vankilassa varkauksista ja ampuma-aserikoksista. Myöhemmin hänet siirrettiin Nakhon Si Thammaratin maakunnan vankilaan, kun häntä syytettiin mafian kaltaisesta toiminnasta vankilassa. Hän on nyt ollut vankilassa lähes vuoden.

Nakhon Si Thammaratin provinssin vankila ilmoitti aiemmin tällä viikolla korjausosastolle, että vankia hoidettiin hammastöiden vuoksi Maharaj Nakhon Si Thammarat -sairaalassa. Hänen väitetään pyörtyneen ja joutuneen sairaalaan hammashoidon aikana, mutta pakeni sitten sairaalasta yöllä.

Rangaistuslaitos tarjoaa 100,000 XNUMX bahtia jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat paenneen vangin pidättämiseen.

Rangaistuslaitos antoi myöhemmin toisen ilmoituksen tiistaina (24. lokakuuta). Ilmoituksessa todettiin, että Nakhon Si Thammaratin provinssin vankilan komentaja ja kolme vankilassa olevaa poliisia on siirretty vankilaosastolle, kun taas tutkitaan, kuinka vanki pakeni sairaalasta ja oliko hänellä apua.

Surat Thanin provinssin vankilan komentaja huolehtii nyt Nakhon Si Thammaratin maakunnan vankilasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.