Phuketin turistipoliisi tutkii laittomia venäläisiä matkaopassyytöksiä

Phuket -

Phuketin turistipoliisi tarkasti kuuluisan temppelin Phuketissa saatuaan useita valituksia huolestuneilta kansalaisilta, joiden mukaan siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläisiä matkaoppaita.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että huolestuneet kansalaiset ilmoittivat heille, että Chalongin temppelissä oli laittomasti työskennellyt Venäjän kansalaiset oppaina.

Torstaina (26th) everstiluutnantti Sakkarin Anusamansakunin johtama Phuketin turistipoliisin ryhmä tarkasti Chalongin temppelin Chalongissa Mueang Phuketin alueella. He sanoivat kuitenkin, etteivät löytäneet laittomia venäläisiä matkaoppaita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.

Phuket Immigration tarkasti Mueang Phuketissa sijaitsevan ajoneuvovuokraamon saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että yritys oli väitetysti kokonaan venäläisten omistuksessa ja työllistää venäläistä henkilökuntaa laittomasti ilman Thaimaan kansalaisia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.