Uusi lentoreitti yhdistää Phuketin, Phitsanulokin ja Pohjois-Thaimaan, mikä lisää matkailumahdollisuuksia

Phitsanulok-

25. lokakuuta 2023, rouva Sasiwan Sripom, Phitsanulokin matkailun presidentti, Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja asiaankuuluvat matkailutoimistot, mainostivat uutta lentoreittiä, joka yhdistää Phuket-Don Mueang-Phitsanulok-Don Mueang-Phuketin Thaimaan kautta. Air Asia.

Tämä FLY-THRU -lento tarkoittaa, että matkustajien on tehtävä lähtöselvitys vain kerran ilman, että heidän tarvitsee tehdä lähtöselvitys lentokoneen vaihdon aikana. FLY-THRU-lento on yhdistänyt alempien pohjoisten maakuntien ryhmän alueet: Phitsanulok, Sukhothai, Phetchabun, Uttaradit, Tak ja lähellä olevat maakunnat, kuten Kamphaeng Phet, Phichit, Nakhon Sawan, eteläiseen alueeseen.

Lentoreitti keskittyy matkailukeskukseen, Phitsanulokiin ja lähialueisiin pohjoisiin maakuntiin sekä mahdollisiin matkailunähtävyyksiin, kuten kansallispuistoihin ja maailmanperintökaupunkeihin.

TAT-virkailijat totesivat julkisesti, että loppuvuonna tulevana sesonkiaikana ylivoimaisesti suosituimpia matkustusvaihtoehtoja ovat autot tai junat. Tämä FLY-THRU-projekti on suuri pyrkimys edistää lentomatkailua, mikä mahdollisesti lisää matkailijoiden määrää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.