Karaokekaupan omistaja pidätettiin alaikäisten ihmiskaupasta syytettynä Nakhon Si Thammaratissa

Nakhon Si Thammarat -

24. lokakuuta 2023 ATPD:n (Anti Trafficking In Persons Division) virkamiehet ja asiaankuuluvat virastot suorittivat etsinnän karaokekaupassa Thung Songissa Nakhon Si Thammaratissa väitetyn ihmiskaupan vuoksi.

Poliisit ottivat kiinni liikkeen väitetyn omistajan, joka oli julkisesti tunnistettu vain neiti Yardpiruniksi, 38, ja nostivat syytteen luvattomaan hyväksikäyttöön tarkoitetusta ihmiskaupasta, johon osallistui yli XNUMX mutta alle XNUMX-vuotiaita henkilöitä.


Kolmen alaikäisen uhrin kerrotaan houkutellaan prostituutioon, ja yksi heistä oli verisuonnutta väitetyn kaupan omistajan kanssa.

Poliisit kertoivat yleisölle, että Yardpirun julkaisi työpaikkahakemuksia sosiaalisessa mediassa korostaen erityistä palvelua asiakkaille. Tämän jälkeen tutkintaryhmä lähetettiin naamioitumaan asiakkaaksi juomaan, ja omistaja tarjosi sitten prostituoidulle valmistetun huoneen ja kondomin.

Näin ollen pidätyksen jälkeen Yardpirun kertoi tunnustaneen rikkomuksensa poliiseille ja hänet saatettiin tiedusteluviranomaisiin jatkokäsittelyä varten.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.