Neljä thaimaalaista kaupunkia on tunnustettu 100 kohteen joukossa maailmanlaajuisesti "hyvien käytäntöjen tarinoista"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Neljä Thaimaan kaupunkia, mukaan lukien Hua Hin (Prachuap Khiri Khanissa), Mueang Kao Sukhothai, Khlong Thom (Krabissa) ja Nan Old City, on listattu "2023 Green Destination Top 100 Stories" -listalle esittelemään esimerkillisiä kohteiden hallintakäytäntöjä. kohti vastuullista tulevaisuuden matkailua.

Green Destinations Organizationin järjestämä vuoden 2023 Green Destination Top 100 Stories -tarina kattaa kuusi kategoriaa, joihin kuuluvat kohteen hallinta, luonto ja maisemat, ympäristö ja ilmasto, kulttuuri ja perinteet, menestyvät yhteisöt sekä liiketoiminta ja markkinointi.

Khlong Thomin, Nan Old Cityn ja Hua Hinin tarinat listattiin Ympäristö ja ilmasto -kategoriaan, kun taas Mueang Kao Sukhothain tarina Luonto ja maisema -kategoriassa.

Vuoden 2022 painoksessa Green Destinations sai myös tunnustuksen thaimaalaisten kaupunkien hyvistä käytännöistä, mukaan lukien Huai Pu Keng Mae Hong Sonissa, Ko Mak Tratissa ja Sapphaya Chai Natissa.

Vuoden 2023 Green Destinations Top 100 Stories -lista julkistettiin Green Destinations 2023 -konferenssissa Virossa aiemmin tässä kuussa, ja yli 250 delegaattia yli 40 maasta keskusteli kestävistä matkailuratkaisuista.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.