Chartered Walking Street Phuketin vanhassakaupungissa avataan ensi kuussa

Phuket -

Chartered Walking Street avataan ensi kuussa Phuketin vanhassakaupungissa.

Phuketin kunta kertoi Phuket Expressille, että uusi kävelykatu Phuketin vanhassakaupungissa avataan ensi kuussa sunnuntaina 5. marraskuutath Phang Nga Roadilla Chartered-risteyksessä.

Chartered Walking Street on joka sunnuntai, joka on samana päivänä kuin Lard Yai Walking Street Thalang Roadilla lähellä Phuketin vanhaakaupunkia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.