Etsitty mies Pattayasta pidätettiin Phuketin lentokentällä

Phuket -

Pattayalainen etsintäkuulutettu mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Päivitys: Lisätietoja tästä tapauksesta on julkaistu täällä.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset Phuketin kansainvälisellä lentokentällä kertoivat Phuket Expressille, että tiistaina (24. lokakuuta)th) he pidättivät miehen, joka on etsintäkuulutettu Pattayan provinssin tuomioistuimesta. Häntä syytetään laittomien huumeiden käyttöön ja pakenemisesta.

Hänet pidätettiin kansainvälisen terminaalin tuloaulassa. Hänet vietiin takaisin Pattayan provinssin oikeuteen lisätoimia varten.

Phuket Express huomautti, että poliisit eivät paljastaneet epäillyn yksityiskohtia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.